facebook pixel

Naša vizija

Evo u čemu je stvar - verujemo da svako zaslužuje da ima komadić prirode, posebno stanovnici u gradovima. Tamo gde je, nažalost, ima najmanje.

Gradski život je sav užurban, provodimo dosta vremena u stanovima, ispijanju kafe u hodu, i ne ispuštamo telefone iz ruke. I tako negde usput, naša veza sa prirodom se nekako izgubila u WiFi signalima. Zar ne?


Baš zato smo tu - da vratimo zelenilo u tvoj svakodnevni život. Uz proizvod koji je spoj Tehnologije i najboljeg što nam Priroda pruža, i to baš u tvojoj dnevnoj sobi ili kancu. Smart home uredjaji za biljke koje pravimo nisu samo pametni. Oni su interaktivni. Zabavni, čak i za one kojima biljke i baštovanstvo nije prva asocijacija na nešto cool i zabavno. I što je najvažnije, bazirani na zajednici
modernih zaljubljenika u tehnologiju i prirodu.


Jer znaš šta, to je svrha baštovanstva. 🌿 Povezivanje sa prirodom. Sa samim sobom. I sa drugima.

Upoznaj nas

Mi smo malo atipična i mešovita ekipa. To je dobra stvar, jer jako dobro razumemo razvoj hardvera, softvera a isto tako botaniku i potrebe korisnika. Zaljubljenici smo u prirodu i tehnologiju. Možda bolje reći način na koji ona može da nas poveže sa Prirodom.  I srce nam je puno svaki put kada ono što kreiramo tebi donese sreću i bar malo promeni život na bolje (i zelenije).


Iako je proizvod koji pravimo zapravo pametan kućni aparat koji olakšava izazove sa urbanim baštovanstvom, razumemo da to nije za svakog, i da postoje oni koji i dalje vole i koriste tradicionalne tehnike.


To je takođe sjajno! Zato smo vam na raspolaganju za bilo koji botanički ili tehnilki savet i pomoć, bilo da ste već deo naše zajednice ili ne  🌱🌿

Anja Varnicic CEO

Anja Varničić

CEO i osnivač

Biolog u srcu, iskusni marketar i biznis developer u duši

Aleksandar varnicic CTO

Aleksandar Varničić

CTO i osnivač

Senior full-stack programer i serijski preduzetnik.

Predrag Gajic hardware architect

Predrag Gajić

CHO i osnivač

Senior hardverski i softverski inženjer

Milan Trajkovic product developer

Milan Trajković

Product dizajner i osnivač

Veteran pejzažne arhitekture. Glavni za logistiku i biljčice.

Arrow up